Dr. Jean Elmiger - Site consacré à la promotion de la Thérapie Séquentielle Homéopathique

Bun venit

Télécharger (27 ko)mime icon

Dr Jean ELMIGER site Homeopatia secventiala (RO)

HOMEOPATIA SECVENTIALA ESTE MEDICINA DE MAINE: Ea pune sfarsit asteptarilor directe in domeniul sanatatii !


Télécharger (56.44 ko)mime icon

Terapia Secventiala (RO)

TERAPIA SECVENTIALA este numele dat in 1975 de catre Dr. Jean ELMIGER din Lausanne unei tehinici curative inspirate...


Télécharger (56.44 ko)mime icon

Terapia Secventiala (RO)

TERAPIA SECVENTIALA este numele dat in 1975 de catre Dr. Jean ELMIGER din Lausanne unei tehinici curative inspirate...


INTRODUCERE
In dimineata de 22 martie 2006, deschizand agenda de consultatii a fiului meu, pe care il asist de mai bine de un an, am gasit pentru ora 17 un nou pacient, un bebelus pe nume Gaibrois. Lire la suiteMasquer

La ora stabilita am primit-o pe micuta Camille, prezentata de tanara sa mama, pe care nu o cunosteam si de tatal sau, M. Nicolas Gaibrois.

Noi ne-am recunoscut imediat, atunci cand de la ultima noastara intalnire au trecut mai mult de paisprezece ani. Si emotia, intensa, a fost la intalnire la fel de puternica ca-n prima zi cand destinele noastre s-au intersectat. Eu fusesem invaluit de un enorm val de sentimente puternice, un amestec foarte subtil de exaltare, de indignare furioasa si de angoasa, dominat in final de o bucurie totala, imensa, victorioasa si nebuna, o bucurie nebuna a miracolului.
Deoarece Nicolas Gaibrois statea drept in fata mea este un adevarta miracol.

El o stia. Dar el nu stia ca acest miracol avea un pret ce nu fusese inca achitat. Propunandu-i sa-si publice povestea, i-am dat posibilitatea sa-si stearga datoria morala. A acceptat cu draga inima si decizia sa spontana va permite probabil un alt miracol: scoaterea la lumina a metodei care a pemis vindecarea sa fabuluoasa si va salva atatea vieti daca va fi mai bine cunoscuta si practicata... (PDF)

Télécharger (104 ko)mime icon

CAZUL GAIBROIS (RO)